105 dagers målet – dag 0

Å sette seg målSommeren er over, samtidig som pappapermisjon er inne i sitt siste døgn. Tiden er kommet for å se fremover og sette seg nye mål. Selv om tiden hjemme med min yngste datter har vært fenomenal så ser jeg frem til arbeid, og en «normalisering» av hverdagslivet som jeg er vant til.

«Å nå et mål du ikke har, er like vanskelig som å komme fra et sted du ikke har vært»  -Inger Ellen Nicolaisen-

Jeg satte meg for noen år siden et mål jeg den dag i dag er stolt over å ha nådd. Det handlet om 90 dager uten godteri, brus og potetgull. Dette har jeg flere ganger siden da vurdert å gjøre igjen. Spesielt siden det, dessverre, er altfor lett for oss mennesker å lene oss mot det vi oppfatter som behagelig. Og sene høstkvelder med potetgull eller sjokolade er ufattelig behagelig. Denne gangen øker jeg innsatsen litt: 105 dager, eller 15 uker om du vil, uten snop og brus.

Nå vet jeg at dette er et overkommelig mål, så for å komme meg ut av komfortsonen legger jeg til målet om å nå 105 treningsøkter på 105 dager. Intensjonen er på ingen måte å slite meg ut hver dag, så planen ser slik ut iløpet av en uke:

  • 3 løpeøkter
  • 2 klatreøkter
  • 2 rene styrketreningsøkter

Jeg frykter nok at kroppen min vil si seg uenig i akkurat dette, men jeg trøster den med at sammen skal vi klare det. Svaret vil vise seg 21. desember når regnskapet skal gjøres opp. Og kanskje det vil gjøre det mulig å nå milepælen å klare mørketidsmila sub 60. Foreløpig er rekorden (uoffisielt) 1:08 så jeg er spent.

Stein Arnold

 

 

 

Reklame

En kommentar om “105 dagers målet – dag 0

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s