Blogg!? Hva skjer?

For de av dere som kjenner meg, så kommer nok dette som en overraskelse. «Hva er det han holder på med?» tenker kanskje noen. Når sant skal sies har den tanken streifet meg og flere ganger. Jeg har gjort vurderingen på dette, valgt å utsette, vurdert hva jeg har å tilføre en verden full av allerede eksisterende blogger. Det finnes vel knapt et tema som ikke er behørlig analysert, harselert med eller beskrevet i det vide og brede. Min vurdering får bli noe som dette foreløpig: en dag skal noen få det ærefulle oppdraget om å skrive min biografi, jeg bistår i arbeidet med å samle informasjon og dokumentere slik at biografien blir så nøyaktig som mulig. Og skulle det ikke bli noen biografi så har jeg iallefall lagt til rette for akkurat det…

Også blir man jo inspirert av andre.Liv Ingers blogg er et eksempel, ett annet er Thomas sin blogg.Begger to aktive løpere med mye annet på tapeten. Likevel velger de å dele av sine erfaringer, gir skråblikk på ting som de er opptatt av. Kanskje jeg på sikt kan bidra til å motivere og inspirere andre. Det hadde vært fint.

Så over til tematikk, eller mangel på det. Det er mye jeg kunne tenkt meg å skrive om, men først og fremst så er det noen ting som opptar meg mer enn andre for tiden. Jeg er en småbarnsfar med to jenter på fem og ett år, forøvrig er jeg kjæreste med ei ganske så flott dame, hun er også mor til mine barn. Jeg er en løper (der, jeg sa det) og jeg løper sammen med den fantastiske gjengen i northern runners. De løper for detmeste forran og jeg kommer etter, men med tid å stunder planlegger jeg å klare å holde tritt. Jeg er aktivt medlem i Norsk Folkehjelp og er også frivillig redningsmannskap.

Med andre ord burde det være litt å kunne fortelle om fra hverdagens store og små hendelser. Og da gjenstår det nok bare å si: vi blogges!

 

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s